• omodernt förslag om skolk i betyget
  August 3, 2010 – Jag håller helt och hållet med i Mymlans text. En annan tanke: förr var det så att föräldrarna gick till jobbet och barnen till skolan om dagarna. I dag jobbar många föräldrar hemma eller på caféer. Som alla vet – barn gör inte som föräldrar säger, barn gör som föräldrar gör.
 • Glamour skrotas
  Jag gjorde min första praktikperiod på Glamour. Började en månads vikariat där för ganska precis ett år sedan. Och så lägger de ner. Tråkigt.Men jag ser fram emot att se vad alla smarta kvinnor från redaktionen hittar på härnäst.
 • How to get hired
  Tipstack till @jocke – jag tycker det här var riktigt klockrent skrivet.
 • Sverigedemokraterna del 5
  Betnér alltså. Vilken människa.Det här är anledningen till att SD borde få komma till tals varthelst de vill, för en debattör med lite vett innanför pannbenet kan få dem att fälla krokben för sig själva på fem minuter. De har helt enkelt inget att komma med.
 • Fritidsmarodörer med Zlatankomplex
  Inte för att låta bitter eller så, men: WORD! Människor som kastar runt alla typer av runda föremål inom 500 meters radio från mig lever farlig, I tell you.
 • weiners are hilarious
  Bara för att det fick mig att skratta högt i min ensamhet.
 • Nej, din RIKTIGA mamma!
  Roger skriver så bra om vardagsrasismen. Den äcklar mig mer än något annat. För jag känner igen den så väl, och för att det är så lätt att glida med i jargongen, trots att det får magen att vända sig.
 • Hur ska vi se på bögjävlarna?
  “Logiken är uppenbar: Ät bajs om du tror att homosexualitet är en synd.” – Jag bara älskar den meningen.Som femtonåring brukade jag och en av mina dåvarande bästa vänner ofta dra homofobiska skämt. Det var en grej liksom, hon var alltid värre än mig, som mest bara hakade på. Efter något år ringde hon och ville prata med mig om en viktig sak. Hon kom ut ur garderoben. Jag var en av de första som fick veta, och hon var verkligen orolig för hur jag skulle ta det. Jag insåg att jag inte kunde bry mig mindre om vem hon ville ligga med. “En smaksak, som om man föredrar brunetter eller blondiner”, sa jag. Och så var det inte mer med det.

  Tycker du annorlunda skulle vi nog ha svårt för att vara vänner.

 • DEN DÖENDE MEDELKLASSEN
  Unni Drougge skriver klockrent, som alltid. Kan inte riktigt avgöra om jag håller med om allt, men det är jäkligt tänkvärt oavsett.
 • Hyckleri
  Personligen knotar jag precis lika mycket över sportbevakningen som över bröllopet. Jag är väldigt diplomatisk på det viset. Gnäller lika mycket över allt.
 • Det här är mitt hjärtas sista slag för honom.
  Linus Fremin skriver alltid så att det liksom suger tag i magen. När han börjar ge ut böcker, för det måste han, kommer jag köpa varenda en. Till fullt pris.