Måndag. Vinkar hej då åt ännu en helg. Orkar inte att det ska gå så satans fort. Snart kommer jag vara en liten tant, som spenderar dagarna med att dricka sherry och läsa i skuggan utanför mitt hus på Madeira, och det är så himla mycket jag måste hinna med innan dess. Som till exempel att tjäna en massa pengar så att jag har råd att bosätta mig i nämnda hus.

Och så vill jag flytta till New York. Bygga mitt eget företag. Skriva en massa böcker. Lära mig kitesurfing. Spendera några veckor på Kuba och dansa i gathörnen. Bli en jäkel på att springa. Hoppa fallskärm. Dra med alla mina vänner på långresa till Mexiko. Lära känna nya människor. Besöka alla platser på jorden.

Men det känns som att jag snart kommer ha missat alla tåg. Och kvar sitter jag istället på ett ålderdomshem i Sverige och ångrar allt jag inte gjorde. Det är min största rädsla. Det gör mig så panikslagen att jag vill kasta mig på ett plan om en timme till var som helst, bara inte kvar precis här.