Livet

Måndag. Vinkar hej då åt ännu en helg. Orkar inte att det ska gå så satans fort. Snart kommer jag vara en liten tant, som spenderar dagarna med att dricka sherry och läsa i skuggan utanför mitt hus på Madeira, och det är så himla mycket jag måste hinna med innan dess. Som till exempel att tjäna en massa pengar så att jag har råd att bosätta mig i nämnda hus.

Och så vill jag flytta till New York. Bygga mitt eget företag. Skriva en massa böcker. Lära mig kitesurfing. Spendera några veckor på Kuba och dansa i gathörnen. Bli en jäkel på att springa. Hoppa fallskärm. Dra med alla mina vänner på långresa till Mexiko. Lära känna nya människor. Besöka alla platser på jorden.

Men det känns som att jag snart kommer ha missat alla tåg. Och kvar sitter jag istället på ett ålderdomshem i Sverige och ångrar allt jag inte gjorde. Det är min största rädsla. Det gör mig så panikslagen att jag vill kasta mig på ett plan om en timme till var som helst, bara inte kvar precis här.

Sanna

Den här bloggen uppdateras just nu inte, bloggar istället på sannablogs.com.

2 Comments

  1. Vad har du för planer i sommar? Om du börjar någonstans är du snart på väg (säger hon som ska till Göteborg av alla städer)…

    • Ska köra någon sista minuten nu, och så långresa till Australien över jul och nyår! Men det är liksom som mycket som ska hinnas med och jag är rädd att inte tiden kommer räcka till. Den känslan kommer nog aldrig försvinna.

      Vad i allsindar ska du göra i Götlaborg?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *