Metablogg

Alltså, puh, det här med att blogga varje dag är inte helt enkelt. Har massa tankar och idéer på dagarna, men hinner inte ens skriva ner dem innan jag måste sätta igång med något annat. Och vips är klockan nio, ögonen går i kors och jag krystar ur mig något om Asana eller postar ett TED Talk. Förvisso saker värda att skriva om, men mitt eget bidrag till innehållet är praktiskt taget obefintligt. Men nu är det fredag och i helgen ska jag pepp på att ta tag i lite blogg100-struktur. I Asana, förstås.

Övriga saker som gör mig pepp just nu:

 

Trevlig fredag hörni!

Sanna

Sanna var namnet. Jobbar till vardags som konsult inom digital kommunikation, gillar att nörda ner mig i saker och trivs egentligen bäst i träningskläder. Och den här bloggen handlar typ om det och lite annat. Bloggar även på sannablogs.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *